Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Γεια σας!!Συγνώμη π δεν ξαναγράφω τις τελευταίες μέρες αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω άρα για λίγο αν θέλετε κάνετε εσείς την δουλειά μου.Φιλικούς χαιρετισμούς
$ Μιράντα $ Φιλάκια :* 

Καλό Καλοκαίρι!

Γειά σας παιδιά!
Δυστηχώς σε 4 μέρες πάω διακοπές και φοβάμαι ότι εκεί που θα πάω δεν θα έχουμε ίντερνετ και επίσης δεν θα μπορω να γραφω για 1 μήνα.Πάντως αν καταφέρω να μπω θα σας γραψω καμιά αναρτισούλα :) αν όχι  Τα λέμε τον Αυγουστο!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Γεια σας τι κανετε? ελπιζω καλα σημερα θα σας παρουσιασω ενα απο τα επισημα συνολακια :)

Φορεμα:15sd
Παππουτσια:7sd
 αυτα απο εμενα μονο στο μαγαζι Starplazza archive Bye bye *Kate*

Tips Σουίτας από την sophiest2

Γειαα χαρά σε όλο0ς !! Σαν πρώτη ανάρτηση σχετικά με το θέμα μο0 σας έχω μια απλή συμβουλή πο0 είναι εφαρμοσμένη σε πολλές σουίτες διάσημων κο0κλων, την οποία μπορεί ν την κάνει κ μια superstar αλλά και μια non-superstar.
Τώρα σε πολλές σουίτες βλέπο0με πως έχει γίνει της μόδας να βάζο0ν χαλιά, απλα ή με διάφορα σχέδια πο0 έχο0ν φτιά3ει στον σχεδιασμό εσωτερικής διακόσμησης, ή τσαπετσαρίες, με εντιποσιακά σχέδια και χρώματα, στους τοίχο0ς δίνοντας μια δικιά το0ς πινελιά.
Επίσης στο πάτωμα χρησιμοποιο0ν τα κάδρα πο0 κοστίζο0ν 0sc, για να φτιά3ο0ν το βάθος αλλά και τα ανυφώματα πο0 το κάνο0ν το δωμάτιο πιο 3εχωριστό.Μετά τοποθετούν ταπετσαρίες έτσι ώστε το πάτωμα να είναι έτοιμο.
Παρακάτω σας δείχνω με απλά βήματα το πώς γίνεται:


Για superstars:
                                                        Πάτωμα




                                                                    Τοίχος



Για τα το0ς non-superstar ισχύει η ίδια διαδικασία, αν και αντί γ δημιο0ργίες της εσωτερικής διακόσμισης μπορούν να χρησιμοποιήσο0ν τις έτοιμες ταπετσαρίες απο το DIY (φτιά3το μόνος σο0)
ή τα χαλιά πο0 είναι σε sc.

Ελπίζω να σας βοήθησα !
Μέχρι να τα 3αναπούμε καλό μεσημεράκι 

sophiest2 -.^