Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

strdesing ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ LADY GAGA

γεια σας αγαπητοι αναγνωστες του μπλογκ!δεν θελω να με βριζετε επειδη ειναι μονο για λαιντη γκαγκα,απλος θελω να σας δειξω την δημιουργηκοτητα μου πανω στο θεμα διασημων.Λοιπον!εχω δημιουργησει μαλλι lady gaga οχι το μακρυ συνηθισμενο,αλλα το κοντο
ενταξει η τιμη θα μου πειτε δεν ειναι λογικη,αλλα αν σκεφτειτε το σταρντολλ θα πουλουσε αυτην την περουκα για 20,ευχομαι αν το φτιαξετε να τα καταφερετε,και οπως παντα αν κανω καποιο λαθος,να με διορθωνετε!!!

Tips Σουίτας από την sophiest2

Γεια σας !!Τι μο0 κάνετε υπέροχοι αναγνώστες αυτο0 το0 υπέροχο0 blog?Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή το0 καλοκαιριο0!!
Καθώς κοιτο0σα τη σο0ίτα μιας πολύ ταλαντο0χας και διάσιμης κοπέλας στο stardoll σκέφτηκα ότι ένα καλό θέμα σε μια σο0ίτα είναι μια αγαπημένη ταίνια !Δηλαδή ένα δωμάτιο γεμάτο με δημιο0ργίες, ρο0χα ή και έπιπλα πο0 να θυμίζο0ν μια ταινία.
Μία καλή ιδέα σε ένα δωμάτιο είναι οι δωρεάν κο0κλες να είναι ντυμένες όπως οι πρωταγωνιστές και να το κάνο0ν ακόμα πιο ρεαλιστικό.
Βέβαια αυτό ια κοστίσει αρκετά σε θέμα χρημάτων, αλλά μπορείται να ζητήσετε από κάποιο superstar/royality φίλο να σας φτιά3ει αυτό πο0 θέλετε και να ας το πο0λήσει αρκετά φθηνά, ώστε να γλυτώσετε έξοδα.Επίσης πρέπει να 3έρεται ακριβώς τι υλικά χρειάζεστε γ μην σπαταλάτε χρήματα και να κοιτάτε στην αποθήκη  σας άμα έχετε κάτι πο0 ν θέλεται.


                                                                 Sophiest2 



Γεια σας!!Χίλια συγνώμη π δεν έχω γράψει τόσο καιρό αλλά μερικές φορές δεν προλάβενα και είχα και κάτι προσωπικό όμως τώρα έρχομαι ξανά στην παρέα σας :)

Λοιπόν πρώτα να δείξουμε συνολάκι :)

Γυαλιά 6$ (Killah)
Μπλούζοπαντελόνι 20$ (Κillah)
Τσάντα 5$ (Decades)
Παπούτσια 4$ (Rio)


Αυτά και για το ντύσιμο σε λίγο και το βιίντεο make-up

 :)









Τσάγια $ Μιράντα $


Γεια σας τι κανετε? σημερα θα σας παρουσιασω ενα συνολακι απο το μαγαζι Killah

Μπλουζα:8sd
Κορδελα:5sd
Marak in all one(αυτο απο πανω απο την μπλουζα):15sd
παπουτσια: 9sd

αυτα απο εμενα ByeBye *Kate*