Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Tips Σουίτας από την sophiest2

Γεια χαρά σε όλο0ς το0ς αναγνώστες το0 ''Ελλάδα σε αγαπώ''!!
Σήμερα δεν θα σας δεί3ω tips και ιδέες γ την διαμόρφωση της σο0ίτας σας, αλλά θα σας πω κάποια πράγματα πο0 έπρεπε ν σας πω από την αρχή.
Καταρχήν έχω παρατηρήσει πως πολλά κορίτσια (και αγόρια) αντιγράφο0ν ε3ολοκλήρο0 κάποια ταλαντο0χα άτομα.
Δεν λέω να πάρο0ν μερικές ιδέες και μετά να τις εφαρμόσο0ν αλλά όχι να βλέπεις κανονικό φωτοαντίγραφο!!
Εκτιμώ πο0 πολλά μέλη έχο0ν ένα δικό το0ς στιλ και είναι δημιο0ργηκά.Γι αυτό σας δίνω αυτή την συμβο0λή : να έχετε πάντα το δικό σας στιλ και μην προσπαθήτε να μοιάσετε σε άλλο0ς.
Δεν πειράζει αν αυτό πο0 έχετε στο μυαλό σας να φτιά3ετε δεν σας βγαίνει, προσπαθήστε και 3ανά και 3ανά και πο0 3έρεται ??? Ίσως να φτιά3ετε κατι 3ερωτιστό -.^

                                        καλό βραδάκι 
                                           sophiest2


Γεια σας τι κανετε? ελπιζω καλα σημερα θα σας παρουσιασω ενα συνολακι απο την νεα κολεξιον του μαγαζιου Killah :)

Κορδελα:5sd
Συνολο(σορτσακι,Μπλουζα):20sd
Κολιε:7sd
Παππουτσια:7sd
αυτα απο εμενα *Bye-Bye* *Kate*

Όλη η αλήθεια πίσω από την υποτιθέμενη φωτογραφία της Danae.Stardoll

Όλη η αλήθεια πίσω από την υποτιθέμενη φωτογραφία της Danae.Stardoll

Δεν ξέρω ποιος/ποια διέδωσε αυτή την φήμη αλλά σας βεβαιώνω ότι η Danae δεν είναι αυτή με τα κόκκινα μαλλιά εκεί πέρα αλλά ούτε και καμία άλλη.

Οι αποδείξεις:
Την φωτογραφία αυτήν την ανέβασε ένα κορίτσι με το όνομα: Megan Olson (ψευδώνυμο Meguns) στο flickr, είναι μια απλή φωτογραφία με τις φίλες της (πατήστε την εικόνα για μεγαλύτερη)
Όντως μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια Danae στην φωτογραφία καθώς η κοπέλα που την ανέβασε, έγραψε από κάτω: Me, Kari, Danae, Ashley.
Αρχικά μπορείτε να υποθέσετε ότι η Danae μπορεί να είναι οποιαδήποτε στην φωτογραφία, αφού δεν ξέρουμε αν η κοπέλα έχει γράψει τα ονόματα με την σειρά...

Αλλά, στις επόμενες φωτογραφίες της Megan το μυστήριο λύνεται... (κάντε κλικ στην φωτογραφία για μεγαλύτερη).
Λοιπόν, όπως θα δείτε κάτω αριστερά από την φωτοραφία, μπορείτε να καταλάβετε ποια κορίτσια βρίσκονται σε αυτήν. Ξεκάθαρα η Megan μας λέει πως στην φωτογραφία είναι η Kari, η Danae και η Ashley. Απ' ό,τι θα καταλάβατε, η Danae δεν είναι η κοκκινομάλα κοπελιά αλλά μια από αυτά τα τρία κορίτσια και ίσως η μεσαία αν τις έχει γράψει με την σειρά.
Η κοκκινομάλα είναι η Megan και το βεβαίωσα σε μια άλλη της φωτογραφία που έχει όνομάσει ως: Self Portrait


Εννοώντας έτσι ότι αυτός είναι ο εαυτός της.
Τι παρατηρείτε; Αυτή δεν είναι η κοκκινομάλα που μερικές σας την δήλωναν ως Danae ενώ στην πραγματικότητα η κοπέλα λέγεται Megan;

Όσο για το αν ένα από εκείνα τα τρία κορίτσια είναι στα αλήθεια η Danae.Stardoll, όχι δεν είναι. Τα ονόματα κατ' αρχάς τα λένε 'ΟΛΑ: Kari, Danae, Ashley, Megan, σας λένε τίποτα το Ελληνικό; Τα σπίτια εκεί πίσω σαν θυμίζουν Ελλάδα; Όχι και τόσο εμένα, αλλά ίσως Αγγλία. Και ούτως ή άλλως η Megan Olson είναι μια απλή χρήστης του flickr που ανέβασε μια φωτογραφία με τις φίλες της, από που κι ως που να είναι η Danae.Stardoll;

Ελπίζω να σας έλυσα μερικές απορίες.
Τα σχόλια δικά σας.